Merhabalar End ve Nether bileti skriptini sizlere tanıtmak istiyorum daha önce paylaşıldımı buna benzer bilmiyorum ihtiyacım vardı aradım fakat bulamadım bende bazı skriptlerden esinlenerek böyle bir skript yaptım ihtiyacı olan kullanabilir. Sadece bileti kullanıp ışınlanmaya yarar consol tarafından vip alana otomatik olarak verilebilir. Skript Amacı: Skriptin amacı Survival yada Skyblock sunucuları için ideal bir End Nether bileti skriptidir. Nether ve End'e sadece bileti olanların gidebilmesini ayarlamak için yapılmıştır. Örneğin bir VIP paketi alana bilet de vererek ona nether yada end'e gitme hakkı verebilirsiniz. Sürüm Notları (Eklenecekler): End veya Nether'e birisi gittiğinde başka birisinin tpa ile gelmesi engellenmeye çalışılacak. Skript Kullanımı: /endayarla yazarak end biletine tıklandıktan sonra gidilecek yeri ayarlayabilirsiniz. /netherayarla yazarak nether biletine tıklandıktan sonra nereye gidilecek ayarlayabilirsiniz. /biletver [isim] [biletadı] ile belirlediğiniz kişiye bilet verdirebilirsiniz. Skript Video\Fotoğraf: https://streamable.com/auq0br Gerekliler: Test Edilen Sunucu Sürümü : 1.12 - 1.16 Skript Versiyon : 2.5.1 Skellett v1.9.11 skUtilities v0.9.2 skRayFall v1.9.23 SkQuery v4.1.4 skript-mirror v0.19.1 TuSKe v1.8.2 Skript Kodu: # End Skripti # options: prefix: &eWiz Edition on portal: cancel event send "{@prefix} Hey! Nether yada End'e sadece bileti olanlar gidebilir." command /endayarla: permission: * permission message: &e&lAyaz &8► &fBu komutu girmek için yetkiniz yok. trigger: set {end} to location of player send "{@prefix} &aEnd alanı &7%location of player% &aolarak belirlendi!" command /netherayarla: permission: * permission message: &e&lAyaz &8► &fBu komutu girmek için yetkiniz yok. trigger: set {nether} to location of player send "{@prefix} &aNether alanı &7%location of player% &aolarak belirlendi!" command /biletver [<player>] [<text>]: permission: * trigger: if arg 1 is set: if arg 2 is "end": give 1 paper named "&aEnd Bileti &7(&e1 Hak&7)" to player send player title "&b%arg-1%" with subtitle "&9END Bileti &7Alındı! &c❤" for 3 seconds if arg 2 is "nether": give 1 paper named "&cNether Bileti &7(&e1 Hak&7)" to player send player title "&b%arg-1%" with subtitle "&9NETHER Bileti &7Alındı! &c❤" for 3 seconds on rightclick with paper: if display name of tool is "&aEnd Bileti &7(&e1 Hak&7)": teleport player to {end} execute console command "lagg killmobs" send "{@prefix} &9End Bileti &7Kullanıldı! &c❤" remove paper named "&aEnd Bileti &7(&e1 Hak&7)" from player on rightclick with paper: if display name of tool is "&cNether Bileti &7(&e1 Hak&7)": teleport player to {nether} execute console command "lagg killmobs" send "{@prefix} &cNether Bileti &7Kullanıldı! &c❤" remove paper named "&cNether Bileti &7(&e1 Hak&7)" from player